Menu Close

Josep Quer Sivila

Responsable de Recerca Bàsica del Virus de l’Hepatitis C del Laboratori de Malalties Hepàtiques Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Responsable de Recerca Bàsica del Virus de l’Hepatitis C del Laboratori de Malalties Hepàtiques Vall d’Hebron Institut de Recerca(VHIR) de l’Hospital Universitari Vall d’hebron (HUVH).
Professor Associat de Medicina. Facultat de Medicina. Universitat Autònoma de Barcelona.
Investigador Senior del CIBER de malalties hepàtiques i digestives (CIBERehd).

Activitats científiques i professionals

Investigador Principal de dos projectes FISS PI061244 / SAF2009-10403, i col·laborador/responsable d’11 projectes més del Plan Nacional.
Ha coordinat un projecte CDTI de col·laboració entre empresa púbica I privada que ha permès devenvolupar i patentar un mètode de Subtipat d’Alta Resolució del Virus de l’Hepatitis C emprant plataformes de seqüenciació de darrera generació. Aquest mètode està essent emprat en el laboratory de diagnòstic de Patologia Hepàtica del HUVH.
Membre de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Virología (SEV), membre de la European Association for Virology (ESV).
Membre de la Societat Catalana de Biologia (SCB) Nº3187 des 15 Diciembre 2010.
Membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya Nº3636C des 1995.

Experience

  • –present
    Responsable de Recerca Bàsica del Virus de l’Hepatitis C del Laboratori de Malalties Hepàtiques Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) , Hospital Universitario Vall d'Hebrón, Generalitat de Catalunya