Menu Close

Antoni Baena García

Director del Programa del Máster Universitario en Salud Digital (UOC). Delegado territorial del Comité Nacional para la Prevención del Tabaquismo y Vocal de la Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac (SCATT), UOC - Universitat Oberta de Catalunya

Doctor en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (URL). Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Actualment és Director del Master en Salut Digital (eHealth) i Professor dels Estudis de Ciències de la Salut de la Universitat Oberta de Catalunya, on el seu interés principal és l’eSalut, l’ètica I la deontologia de l’ús de les TIC en salut, l’alfabetització digital, l’empoderament dels pacients/professionals i les competències digitals.

Especialista en el tractament i control del tabaquisme amb més de vint anys d'experiència. Té àmplia experiència en la formació de professionals de la salut en el tractament especialitzat del tabaquisme i l’ús de les TIC. Ha publicat diferents articles científics i participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals.

Experience

  • –present
    Profesor. Estudios de Ciencias de la Salud, UOC - Universitat Oberta de Catalunya

Education

  • 2015 
    Universitat Ramon Llull. Barcelona, Dr. en Psicología