Menu Close

Marina Martínez García

Profesora en el departamento de Matemáticas, Estadística e Investigación Operativa, Universitat Jaume I

Sóc llicenciada en matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC Barcelona) on també vaig cursar màster en modelització matemàtica. Doctora per la Universitat Pompeu Fabra, a la meva tesi vaig estudiar els processos neuronals que ens permeten prendre decisions i com modelar-los matemàticament, així com aspectes relacionats amb la presa de decisions: dificultat, seguretat en la resposta, canvis d'opinió.

Vaig fer dues estades postdoctorals, la primera a Alemanya a l'hospital d'Aachen RWTH estudiant processos neuronals relacionats amb la presa de decisió i el segon entre la Universitat de València i l'Institut de neurociències del CSIC.

També compto amb experiència al món de l'empresa privada, analitzant dades de clients i modelitzant processos industrials

Actualment sóc ajudant doctor a la Universitat Jaume I, al departament de matemàtiques, àrea d'estadística i investigació operativa. Ja acreditada a Contractada doctor.

Les meves àrees de recerca actuals són les xarxes neuronals, tant biològicament plausibles com les artificials i la seva aplicació a la modelització dels processos cerebrals.

Experience

  • 2009–2022
    Profesor ayudante doctor, Universitat Jaume I